Valborg

Ha en bra Valborg alla läsare!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3127712/images/2012/pic_200633181.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3127712/images/2012/pic_200633181.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3127712/images/2012/pic_200633181.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3127712/images/2012/pic_200633181.jpg" class="image">


Dagens pass

Spenderades på banan och det gick över lag bra! Det tog rätt så lång tid innan hon började arbeta med hela kroppen men när hon däremot kom till riktigt arbete så gick det superbra och då vart hon väldigt fin!

Försökte göra några sidvärtsrörelse också i skritt och idag fick hon med sig bakdelen mycket bättre, så vi är en bra bit på vägen!

Tror hon är lite mör i kroppen efter långritten och träningen så därför tog d nog längre tid innan hon började släppa igenom lite!


Lång skogsrunda

Idag har Musse och jag varit ute på långritt, vi var ute typ 2 timmar.

När jag skulle travarbeta så skulle Musse bara galoppera för att komma undan så hon blev trippig, så där blev det inte så mycket arbete men stundtals var de helt ok!

I skritten kändes hon däremot fin!


Städat skåpet!

Puuhh.. Nu är d fint igen!


Skogen

Blir skogen med lite arbete. Lite längre tur!


Godmorgon

Idag ska Musse och jag antingen ut i skogen, longera eller lätt ridning på banan!


Filmmys

Bridesmaids


Blev träning!

Av en slump blev det träning för Vivi och det gick bra!

I början fick jag ha ett spö i varje hand och det blev rätt springit och flaxigt. För att Musse ser spöet som framåtdrivande istället för förlängning av skänkeln.

Sen när jag slapp spöna så gick de jättebra i traven, och hon satte verkligen under sig. Jag måste verkligen jobba med att hålls upp och ihop mig själv så att hon inte gräver ner sig!

Hon är så rolig för även att de är jobbigt så är öronen spetsade framåt hela tiden!


Mot stallet


Beställt..


Lördag

Idag ska jag rida på banan med Musse och har inga större krav utan 100% fokus på mig själv och vad jag gör och ska göra, så går det nog toppen!

Ha en bäst lördag!


Skogstur

Idag var Musse och jag ute i skogen och jag försökte jobba henne. Men inget fungerade idag mellan oss! Jag var oxå helt slut efter praktiken denna vecka och red dessutom två andra hästar där.

Så de va tråkigt. De enda som va bra se klättringen :)


Fina prinsessa!

Har en rolig saknat berätta. Musse och jag kanske sticker på ridläger i ork, 25-29/6 och hon står då uppstallad där :-)

Det är träningsläger, kul!


Mounatin Horse Ridbyxa

Klicka ->HÄR<- för att komma till tävlingen!

Torsdag - praktik!

Har ju praktik hela veckan och även idag. Igår och idag red jag en fin valack på 1,70-1,75 eller något sånt. Otroligt trevlig och mysig häst men gudars så lång och svår att rida ihop.

Efter dagens pass var jag blöt av svett typ, hård träning haha!

Musse skrittades ut 1,5 timme idag med mamma. Imorgon tror jag att jag ska rida på banan om den inte är för blöt. Annars blir de travjobb i skogen!


Vila

Idag fick min fina musse vila på grund av vädret. Regnet har öst ner nästan hela dagen och Musse var blöt och kall så inte så himlans pepp på att gå ner till en väldigt tung, slaskig, blöt och djup paddock!


Bloggtävling

Länk till tävlingen: http://teamjumpers.se/2012/april/tavling-cheval.html

Bloggtävling


Dagens Ridpass

Red ut i skogen idag med min fina häst och tänkte travjobba lite fram och tillbaka på grusvägen, men ja tror hon har rejält med träningsvärk från i söndags för hon var så stark och stretade emot som bara den idag, sötan! Inte lätt att gå i form och vara avslappnad om man är stel och har träningsvärk, sa Musse..
Så imorgon får hon gå i pessoan för att komma loss lite i kroppen, tycker den är jättebra då de för jobba genom kroppen verkligen!
image description

Helt slut!

Denna vecka är jag på praktik på ridklubben med min kompis och kan bara säga efter två dagar och ta hand om min egna häst så är jag totalt slut i kroppen. Efter en stalldag på praktiken med 8 timmars arbete (och ridning) och ca 1 timme rast totalt + göra allt arbete och ridning till sin egna häst så är man rätt så trött kan jag lova er!

Igår red jag haflingern Nina och idag red jag haflingern Heca, jag gillade Heca bäst för de va lite mer go i henne. Men i galoppen så var hon stark, pigg och slängde en del med huvudet, men hon var charmig den lilla pricken!

Hovis

Idag var hovisen hos Musse så hon fick nya skor och blev fin i fötterna igen! Musse stod och nästintill sov typ hela tiden för hon tycker det är så himla skönt, haha sötnöten!

Efter att hon var klar gick jag cirka en kvart i samhället på asfalten med henne så att hon inte skulle bli så stel i benen efter skoningen och träningen igår. När musse sen fick komma in i boxen var hon väldigt nöjd..

Träning

Nu är jag tillbaka här på bloggen, för jag blev så trött på att man inte kan mobilblogga med bloggplatsen! I alla fall så har jag tränat för Vivi idag och detta var den bästa träningen på länge..
Först så jobbade jag i traven, med tempoväxlingar och ställa henne utåt och det gick skitbra och sen jobbade vi med lite sidvärtsrörelser i skritt och det gick också toppen.

Dock så va hon lite lite tung fram men hon jobbade endå jättebra med bakdelen och ryggen, Vivi sa att det såg riktigt snyggt ut sista tiden i traven, allt satt då! Jag är så sjukt nöjd över dagens träningspass och nu är inte galopp långt bort. Jag behöver bara bli mer stabil först. Men gud vad jag längtar tills vi ska bygga upp Musses galopp lika fin som traven! ♥

Snyggingar i snyggaste outfiten, huh?

Finaste tjejen!


RSS 2.0