Dagens plan..

Med Musse är först lite skrittarbete på banan och sen lite trav och galopp på en äng!

Måste verkligen ta tag i galopperna ordentligt nu om vi ska komma igång med lite klubbtävlingar sen! :D


Nu funkar det igen!

Nu funkar rubrikerna igen, iaf på min data ser jag dem igen.. Roligare att läsa när man ser rubrikerna.. Eller hur? :D

Uteritt

Idag blev det ju uteritt med skritt och trav kravlöst för att hon skulle bara sträcka ut lite idag ifall hon hade träningsvärk.. Det gick iaf helt OK för att vara en kravlös uteritt!

Travade bara på en liten grusväg annars så blev de bara skritt på lång tygel, i traven var hon lite pigg och försökte öka och öka men lyssnade sen lite iaf på att ta de lite lugnare, haha! I skritten var hon väldigt lyhörd för sätet och rösten så det är väl det positiva idag! :D


Utvärdering av gårdagens ridpass! :)

Tränade som sagt för Vivi igår och det gick kalasbra! Vi jobbade mycket med att hon skulle komma till den låga och avslappnade formen och gå fram för skänkeln ordentligt när hon är i den låga och avslappnade formen!

Musse tyckte de var lite jobbigt att vi krävde att hon skulle gå fram och ändå arbeta i form, men emellanåt trampade hon på riktigt bra och hon var så go i formen! Mjuk och go!

Men, Tappar man stödet i tyglarna så knäpper hon av direkt i nacken och går och tuggar för att hitta bettet igen!

Hon blev rejält trött mentalt, märktes så tydligt när hon åt. Hon bara stod och hängde! Söta tjejen! :D


Dunväst Kingsland

En sån här väst skulle inte sitta fel nu till våren! Otroligt snygg och sköna är dem också! :D


Nöjd och trött tjej! :)

Träningen för vivi gick kalasbra! :D


VILL HA!


Detta är något som står högt upp på önskelistan, vill så gärna ha det så nästa gång vi är i Kalmar får vi se om det följer med hem.. Skulle vara så välbehövligt för fröken M, har hört positivt om det. Någon som vet om de är bra eller inte? ♥

Dagens Ridpass

Sitter och kollar på Ponnyakuten, kul! Idag blev det ridning på banan för jag kände att jag ville rida igenom henne lite sen igår, då det gick hemskt.. Idag gick det iaf väldigt väldigt bra igen, traven var så fin idag, hon var jättestadig idag så det var jätteroligt!

Arbetade med massa åttor och sånt i skritten och hon var fin i skritten också, hon börjar släppa lite i sidorna men hon sitter fortfarande fast lite.. I traven är hon ju hur fin som helst nu så det blir mycket trav då hon är så avslappnad och den funkar så bra nu..

Imorgon tror jag de blir uteritt, skrittar och travar nog.. Traven lär funka men skritten brukar inte vara så poppis på uteritter, får se.. ♥


syrran red musse i somras, love the summer!

Dåligt pass!

Ja idag gick det verkligen piss att rida, planen var galoppträning så red till en lite längre sluttande backe och skulle börja galoppa lite men Musse bara stack i varje galopp.. Vivi sa att det viktigaste första steget just nu är att hitta en broms, så får rida med pelham nu tills vidare just för att jag ska vara säkrare också!

Det är verkligen obehagligt när hon sticker, och speciellt i den farten hon drar.. Sen när broms funkar kan man tänka arbete och sen såklart är hon ju pigg så sen när underlag är bra på banan osv så kan man ju rida mycket hårdare vilket M behöver så hon blir trätt mentalt också!

Ingen rolig Uteritt idag då alltså! :S


Equiline

Grisha kort bomberjacka från Equiline

Älskar denna jacka som är på rean på Cheval Ridsport, men har tyvärr inte såna pengar att lägga på dyra ridkläder.. Tyvärr! Men om jag vann lite pengar skulle jag lugnt köpa massa niceigt! :D

Vad tycker ni om denna jacka? :D


Fredag och sportlov..

Ja, nu är det äntligen sportlov och fredag! Just denna fredag innebär även hockey med bästa Emma.. Ska bli roligt! Musse fick ju som sagt vila så bara tog in och pysslade om henne lite och sen fick hon gå in i boxen och äta mat. Mysigt och skönt att slippa arbete säger nog M om det!

Imorgon skulle Vivi haft M för att vi skulle åkt till farmor och farfar, men hon va sjuk så blir på fredag nästa vecka istället. Så imorgon blir det nog lite ridning endå, blir nog uteritt då och på söndag ska jag nog rida ut också eller banan beroende på hur hon är imorgon! Får se vart de bär av helt enkelt! :D


Betydligt bättre..

Ja idag gick ridningen betydligt bättre! Idag var det riktigt roligt att rida damen, började med att skritta igång och sen arbeta lite i skritt och då var hon väldigt avslappnad och betydligt mjukare än igår! :)

Sen travade vi igång och hon var även avslappnad där även att jag inte krävde något alls ju. Skrittarbetade lite sen igen och sedan blev det rätt så mycket travande! Idag gick det faktiskt bäst i vänster varv(otroligt, eftersom vi brukar ha problem där) och hon var Superfin i både varven och mycket stadigare avslappnad form i traven idag. Kul!

Jag tänkte väldigt mycket på mina armar och händer så tror de spelade stor roll. Blev inte så spänd i nacken idag som igår så förbättring med armar och händer då!! :) ;) :D


Spänd häst!

Red lite i paddocken och det gick inte så himla toppen idag. Musse va väldigt spänd och jag red nog inte särskilt bra då heller men men, det kommer bättre dagar!

Några stunder var hon fin i traven så de va väl en positiv sak då, sen på slutet tog jag två galopper (en i varje varv) och det gick faktiskt bra också! Vänstern fattade hon rätt fort idag :-)


Godnatt tisdag.. Hej onsdag!

Kryper nu ner i sängen med en envis huvudvärk som jag hoppas har gått över tills imorrn då vi har utedag, kul med klassen! :D

Vet inte om de har vart för mkt att hålla i ordning eller om jag har vitaminbrist eller något, tycker huvudvärken kommer lite ibland nu så undrar va de egentligen är. Hoppas på att de har varit för stressigt eller något som ja tror de är!

Godnatt från Musse och Julia! ;)


Vila

Idag fick Musse vila och det blir det nog även på fredag, då jag ska på hockey med min kompanjon Emma. I alla fall orkade jag verkligen inte rida, hade sån jäklans huvudvärk! Inte skönt alls.. och Musse dör ju inte av att vila heller.

Imorgon ska jag nog rida i paddocken igen tror jag och på torsdag blir det nog uteritt och på lördag har Vivi hand om musse för vi ska till farmor och farfar i Vetlanda.

ÄLSKADE HÄST, VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA OM INTE DU FANNS, NU VET JAG HUR JAG SKA RIDA FÖR ATT FÅ ALLT PERFEKT OCH VI HAR BARA FRAMGÅNGAR FRAMFÖR OSS I VÅR/SOMMAR.. INGEN OTUR! KAN INTE FÖRKLARA HUR MYCKET JAG ÄLSKAR, VÄRLDENS BÄÄÄÄÄSTA I HEAR MUSIC!


Måndag! :D

Idag har jag svävat moln kan man säga, allt gick verkligen perfekt idag! Började med att skritta ut en sväng i skogen på en halvtimme med P & Dolly som igångsättning och där var hon hur lugn och go som helst och efter det så arbetade vi lite i skritt och trav..

Väl i paddocken gick allt som en dans, när jag börja arbeta henne i skritt fattade hon direkt och tog stödet och sänkte huvudet och fick upp ryggen lite.. Hon var också väldigt mjuk och när jag arbetade i traven så blev hon vääääldigt lång och låg i formen, precis sådär mjuk och avslappnad man vill att hon ska va hela tiden, vilket är ett tydligt tecken på att hon inte var spänd! :D

Älskade bästa häst, vet inte vad jag skulle göra utan dig.. Dig för mig, mig för dig.. Hon ställer alltid upp, världens bästa Musse! ♥


Dagens plan..

Med Musse är lite skrittarbete på banan och lite trav om skritten går bra! Tror vi tar några galopper också som uppvärmning för att se hur dem sitter, höger sitter ju, men vänster är de lite sämre, måste även träna upp galoppmuskler, för hon orkar verkligen inte samla sig och dessutom så bara rusar hon!




Veckans Hiss & Diss

 
- Veckans hiss går till att det snart är sportlov och man kan bara ta det lugnt och vara i stallet hela dagarna, ska även simma några dagar den veckan med mamma när hon inte är i skolan, simning är super för ridningsmusklerna!

- Ska verkligen passa på att rida superdupermycket på sportlovet, asså i skogen och träna ordentligt bara underlag är OK.

- Veckans diss får gå till de ridskolor som inte lär nybörjare att ta hand om en häst innan och efter ridning, lära sig att mocka osv.. Tycker det är riktigt dåligt för man ser verkligen de barn som är livrädda när de ska vara med hästen men inte rädda alls på ryggen.. Hoppas det sker en förbättring angående den saken snart! :D

Vila

Idag fick Musse vila, men det var ingen latsida heller! För vi var ute och promenerade en halvtimme typ.. Vädret var strålande sol så tyckte en 25-min promenad lockade stort, det tyckte Musse också när vi var ute och gick.. Hon var glad och knallade på, spetsade öron och lyssnade väldigt mycket! Blev ju lite samhälle också så lite miljöträning från marken.. :D

Även jag fick mig ett rejält benstyrkepass av att gå i snön på en skogsstig, asjobbigt vare! Men men, ska man i form så ska man och jag har varit duktig och tränat i 40 min nu ikväll med smarta workouts från App Store! :D

Musse var jättemysig idag, efter promenaden pysslade jag om henne ordentligt och då hade jag henne lös i stallgången och hon stod helt stilla där och njöt och lyssnade.. Myshästen min! :D





Ute på promenad!

Promenad i solskenet. Mys! :D


Dagens Ridpass

Idag tränade jag för Vivi lite! Det gick i alla fall väldigt bra måste jag säga. Vi tränade jättemycket på min sits, mest tjat blev det nog om mina armar och händer. Jag har tendensen att ha armarna alldeles raka och då blir man ju stum och stel, sen så har jag gärna händerna i en ställning så att det tar tvärstopp i vår kommunikation mellan hand och bett liksom, det är det en tränare är till för att hjälpa!

I alla fall när jag började använda den rätta tekniken mot vad jag gjort innan, så kom Musse rätt hela tiden och sänka sig och försökte få upp ryggen.. Måste verkligen ha denna lektion med min sits i baktanken hela tiden när jag rider så vi kommer någon vart, så jag inte blir helt rak i armarna så hon blir spänd osv!

Tack så himla mycket för all hjälp jag får med Musse av dig Vivi, du är bääst! :D


Hervé Godignon..

Exlusiv grimma Wednesday från Hervé Godignon

JAG ÄLSKAR DENNA GRIMMA! Men känns som lite onödigt att betala 1200 för en lädergrimma liksom.. Men skulle man vinna en sån, JA TACK! Love it! :D

Wow wow wow!



Wow wow wow vilken fin pappa min häst har! Kollade lite efter bilder på Musses föräldrar och hittade denna på M's far Kosar. Hittar inga på hennes mamma, vill så gärna se vem hon är mest lik, hon är iaf inte lik Kosar i hennes kroppsbyggnad oså, kanske ansiktet lite.. Någon annan som har hittat bilder på Franella Adel, Musses mamma? :D




Bloggtävling..



Klicka på bilden för att komma till tävlingen, roligt!

Tömkörning..

Jo, idag så tömkörde jag och Vivi min dam! Det gick superbra, men vi höll inte på så länge för att M var rätt trött, har ju bara arbetat henne i typ 4 dagar. I alla fall så tog Vivi hand om vänster varv som är hennes svaga varv och jag tog hand om höger som hon är lite mjukare i, då Vivi har hållt på med detta i hur många år som helst medan jag har gjort detta typ 4 gånger, men det går sakta men säkert framåt!

När det var dags för min tur funkade det rätt bra för och va jag. Avslutade när hon var riktigt lång, låg och avslappnad i formen.. Rätt jobbigt för Musse nu om de blir för länge då hon inte är så igång är, påväg! Älskar min tjej, hon är världens bästa, loooove! ♥

Sen lärde Vivi mig en sak som hon lärde sig nyss, en equiterapeft hade sagt att 10 min träning i djupsnö är ungefär som 60 min ansträngning för hästarna på barmark, så förstå hur mycket hästarna ansträngs i djupsnö! Någonting att lägga på minnet, så man inte överanstränger hästarna nu om de haft vintervila och så där!! ♥




Dagens arbete..

Skrittarbetade på banan idag då, och det gick mycket bättre än sist!

Jobbade med massa volter, åttor oså för att få henne mer lösgjord och avslappnad! På slutet blev hon riktigt fin och avslappnad ;-)


Vad tror ni om detta?





Vad tror ni om dessa läckra vårprylar till M? Tror hennes bruna färg på sommaren skulle passa väldigt bra till M, har ett annat svagare grönt från Hööks med brun remsa på som jag fick i julklapp med huva till som passar perfekt, så detta? Vad tror ni? ♥

Dagens plan..

Med Musse är nog skrittarbete i paddocken, imorgon ska hon ju tömkörde lite så måste rida igenom lite i sidorna!

När vi tömkör Musse blir de lite som longering med två tömmar och på en volt. Bättre och börja så så hon inte tror det är travlopp som gäller! :-)

Fina prinsessan på bild, :-)


Claridge House




Vad tycker ni? HISS eller DISS? Jag vet inte vad jag tycker, dem bara härmar alla märken, men på ett sätt är de bra för de är inte lika dyrt.. Tycker detta liknar HV Polos rätt mycket.. Pssss... Fortsätt kommentera som ni gjort, så kul med alla gulliga kommentarer som trillar in, så kul! :D


Skrittvända á 40 min!

Ja, idag stod en 40 min skrittur på schemat inklusive klättringsbacken en gång! Det gick helt OK idag faktiskt.. Jag arbetade henne lite i skritten på grusvägen där vi alltid brukar galoppera, så såklart ville hon ju bara dra iväg i galopp, me jag tänkte nu ska hon lugna ner sig och när hon gjort det och går avslappnat med stödet i handen så är jag nöjd och skrittar vidare på lång tyglar, gjorde även lite halter sen och var stenhård med att hon går inte en millimeter förrens jag har bett om det! Så idag gav mig ALDRIG!

I klätterbacken klättrade hon jättebra idag, man kände verkligen i ryggen att hon jobbade och hon sänkte huvudet, så jag är helt klart nöjd med hennes arbete idag för att vara en uteritt, hon brukar nästan aldrig gå att jobba utan bara dra iväg, men ska verkligen vara stenhård med att hon gör ingenting som jag inte ber om, så hon inte bara drar iväg! Tror ni jag lyckas? :D



Dagens Ridpass

Idag stod det ängen-galopp/skrittarbete på schemat! Jag red på ängen som sagt och skrittade först igång på långa tyglar och sen började jag jobba henne lite i skritten. Det tar alltid en stund innan hon accepterar stödet och börjar komma i form, men när hon väl kommer till handen och går i form och jobbar med ryggen jobbar hon på hur fint som helst och efter ett tag blir hon mjukare. Fick även till en skänkelvikning åt vänster idag någorlunda bra, superkul verkligen! :D

san när vi jobbat ett tag i skritten tog vi en högergalopp som gick super i fattningen, men i galoppen drar hon på som bara den och blir vrålstark.. men men! Sen skulle jag ta tag i vänster och fatta, hon tog fel 2 fattningar i rad. Men har man väl börjat försöka så ska man göra rätt en gång iaf innan man slutar, så jag gav mig aldrig, utan jag SKULLE BARA ha min vänsterfattning, som var ett av dagens fokusmål! Så på tredje försöket blev de rätt galopp, troligen för att jag gjorde bästa fattningen där som var lättast att förstå! :D


Skrittarbete på banan..

Arbetade lite i skritten idag och stundtals var hon fin! Avslappnad och började ta lite stöd och söka sig neråt! Emellanåt var hon lite spänd och kollade på allt annat runtomkring. Men avslutade arbetet när hon sökte sig neråt och jobbade när några steg och sen massa beröm så fort hon gjorde så såklart! Jobbade med lite volter och åttor och några serpentiner! :)

Imorgon blir det lite arbete på ängen, först jobba i skritt och sen några galoppfattningar i varje varv och sen arbeta lite i skritt igen oså! Uppdaterar mera om de imorgon såklart.


Planen för Musse idag..

Är lite skrittarbete i paddocken med fokus på att slappna av och hitta stödet i tyglarna, speciellt på ytter. Är supernöjd med henne om hon är avslappnad och går i en avslappnad form! :-)


Veckans Hiss & Diss



Veckans hiss får gå till HV Polos nya vårkollektion. Jag har blivit galen i deras produkter, dösnygga!


Veckans diss får gå till alla som kommenterar runt på massa bloggar, t.ex. "frågestund på min blogg" och "hej, kolla gärna in på min blogg och skriv vad du tycker" .. Håller ni med?


Nu blir det ponnyakuten #3


Ny kategori.. Veckans Hiss & Diss!

Tänkte nu börja med Veckans Hiss & Diss på söndagar! Då kommer jag hissa och dissa en sak varje söndag. I och med att det har trillat in en del nya läsare de senaste dagarna, så tänkte jag fräscha upp bloggen med lite nytt och inte bara dagens ridpass och utrustningsinlägg, men kommer såklart fortsätta med det också.. Va tror ni? Tror ni det blir kul med hiss & diss varje söndag? Jag börjar redan ikväll att hissa/ dissa.. Så håll utkik! :D

Ang. Rubrikerna..

När jag går in på min blogg på min data ser jag inte rubrikerna. Ser alla ni andra rubrikerna eller inte? Kommentera om ni inte ser rubrikerna, så man vet! ♥

 

Det här äter min häst!

MORGON:
- 3 kg hö ute
- 5 dl Hippo Grow Alfa

LUNCH:
- 2 kg hö ute

INSLÄPP:
- ca 6-7 kg i boxen
- 5 dl Hippo Grow Alfa
- 5 dl lusern

SENARE KVÄLL:
- 5 dl Hippo Grow Alfa
- ca 2-3 kg hö


Dagens Ridpass

Ja, idag blev det lite tid i stallet.. Vivi och jag åkte upp runt lunchtid och gav hästarna sitt middagshö, hade nämligen fodringen. Sen så hade vattnet frusit i kranen så då fick vi gå in till Sinnika & Fredriks (stallägarna) hus och hämta vatten där. Men sen så körde vi med värmefläkten inne i sadelkammaren, och efter ett tag kom vattnet igång, kalas! Vattenledningar är i anslutning till sadelkammaren.. Det var inte så lustigt att vattnet frös inatt, det var runt -30 grader i stallet inatt!

När vi var klara i stallet så hämtade vi in hästarna och de hade ätit upp sitt hö. Musse var verkligen superstressad idag i hanteringen och jag höll på bli galen, men höll mig skapligt lugn. Så för att hon skulle lugna ner sig någorlunda och slappna av lite grann, så skrittade vi ut ca 30 min. Första och sista biten var hon skapligt avslappnad på men mitt inne i skogen var hon lite på, så fick rida upp bland träden och gå slalom för att hon skulle bli sysselsatt och slappna av. Funkade väl lite, gjorde lite halter och så också! Funderar som en idiot på igångsättningen, detta känns inte helt rätt och effektivt! :(


Åh, sommar! Där lånade jag vicces dressyrsadel, i loved it! :D


Tävling, lila schabrak, 10 februari


BLOGGTÄVLING

Här är länken till tävlingen: http://ztreliin.blogg.se/2012/february/bloggtavling.html


Massolin CRW ®

Dessa underbara stövlar, dem måste jag bara ha sen.. Så dem står också högt upp på shoppinglistan! ♥

HV Polo ♥

Dessa snygga prylar ifrån HV Polo, får stå för dagens vill ha utrustning.. Vet inte varför, men har blivit kär i HV Polo! Riktigt annorlunda och coola saker där i från, måste spara ihop pengar sen när jag har fått ihop till en systemkamera, så ska vi shoppa HV Polo ♥

Pigg häst? :D

Idag red vi på ängen och tog några galopper med E & Kickan, och jäklar vilken fart det blev i benen på henne idag.. Hon bara ångade på som ett ånglok liksom och lyssnade inte så mycket, men men.. Avslutade i alla fall med en fattning som gick bra där hon galopperade lite samlat! :D

Hon är världens piggaste häst just nu, men nu eftersom jag typ "börjar om med allt" igen så ska jag bara hålla mig till skritt å galopp tills galoppen sitter! Det var ordern från Eliza. Tror det är bra att galoppera mycket, så hon inte gör så stor grej av att nu ska vi galoppera liksom, hon blir som en kanon och uppstressad.. Någon som har förslag på hur man får en häst lugn och lydig i galoppen när dem är så stressiga och känsliga i munnen? KOMMENTERA I SÅNNA FALL! ALL HJÄLP UPPSKATTAS DÅ DETTA ÄR VÄLDIGT STÖRANDE! ♥

Sitter och skriver lite..

Om Musse i hennes block. Typ nuvarande foderstat, lite fakta om henne och lite sånt kom ihåg! :)


Mina åsikter angående inspänningstyglar..

Min åsikt angående inspänningstyglar är följande: JAG TYCKER MAN SKA FÖRSÖKA VARA UTAN INSPÄNNINGSTYGLAR/HJÄLPTYGLAR SÅ LÄNGE DET GÅR! Och med det menar jag typ om hästen hela tiden försöker hitta formen och börjar sänka sig så till exempel longera utan inspänning, hästen känner då att den är friare och kan vara med avslappnad! Bara man tar sig tiden till det, jag var för inspänning innan och tänkte typ då blir ju hästen mer och mer avslappnad, men tvärt om, dem blir mer och mer spända!

MEN, om hästen aldrig går avslappnat utan inspänning så kan man använda inspänning i början för att hästen ska hitta den avslappnade formen.. Detta är vad jag tycker! :D

Kommentera gärna era åsikter, kul att höra vad andra tycker också :)




Lite nytt från HV Polo..




Dessa snygga produkter från nya kollektionen av HV Polo skulle jag lätt vilja ha, dem är grymt snygga och matchar perfekt! :D


BLOGGTÄVLING ♥



Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen! 


Godkväll fredag

Sitter just nu och laddar upp inför Västerås- IK Oskarshamn på TV10. Så roligt att jag kan kolla på IK i TV'n idag. Wiiieeeee! Heja heja IK! :D

Var ju uppe innan hos min lilla älskling, hon var så mysig och gosig idag så! Myste jättelänge i hagen, och hon kliade tillbaka och allt, mys hästen ♥




Mår inge bra alls..

Idag! Har fått väldigt ont i halsen och hostar.. Även börjar jag bli lite slemmig i halsen och lite snorig.. Mår verkligen skit så M får vila idag också, hon vilade ju i onsdags också (pga hockey) men men.. Det är också typ -15 grader här så man fryser väl ihjäl om man skulle palla sig upp på hästryggen..

Får se hur jag mår imorgon, om jag orkar rida eller inte.. Nu ska jag skritta i djupsnö i en vecka till och sen ska jag börja och galoppera henne i snööön, underbart! Längtar som bara den tills jag får galoppera henne igen.. Nu ska det stärkas muskler också! :)



Bild från förra vintern..




Snökaos.. usch!

Var ute och skrittade idag i världens snökaos typ, och såklart kan inte min söta häst hålla sig ifrån grenar med typ 3000 kg snö på, så hela bogen och schabraket och lite på sadeln blev helt vit!

Musse knallade på bra och avslappnat idag, trots ovädret! Hon har nu dubbla täcke, ett vintertäcke och ett fleecetäcke för hon är så tunn och har typ inget huull.. TRÅKIGT! Men nu har vi börjat ge lucern som förhoppningsvis får upp henne i hull!

image description


BLOGGTÄVLING ♥


BLOGGTÄVLING ♥


BLOGGTÄVLING ♥


Jag tävlar om ett Schockemöhleschabrak från Emmishopen inne hos Stalltjej.se!

Lite nytt från Schockemöhle..♥




Dessa snygga prylar skulle jag lätt kunna ha som tävlingsoutfit, men det kostar ju en del! Älskar schabraket, massa love! ♥


Planen för Musse idag..

Är en skrittur på minst en timme! Nu har de blivit lite light men nu blir de hårdkörning! Igår blev de vila till slut. Ingen motion för utom stimulansen i hagen då såklart! :)

När mamma och jag kollade på M insåg vi att hon behöver mer mat så vi for och köpte lucern som vi ska börja ge också och när Alfan är slut blir de bas cool. Likadant som Alfan bara att det är havrefritt! :)


Godmiddag onsdag

Planen för Musse idag är vila eller lite longering. Har longerat i två dagar nu plus lite arbete som backa, sidvärtsrörelse och sånt!

Kanske blir en promenad om de blir vila. Eftersom de är hockey :)


RSS 2.0