Flyttat

Nu är bloggen, ja.. Flyttad igen! Denna gång till wordpress för att testa på det. Verkar som att vi kör på det så länge!

www.oneofmusic.wordpress.com
Hoppas ni fortsätter och följa mig och Musse där! Och kommentera, förstås.


Drogad häst

Vivi har masserat och touchat Musse lite för hon hade lite magknip, så nu är ho helt drogad! Sötis <3


Galoppat!

Red ju lite längre och de gick bra bara att när jag skulle fatta galopp så bara trippade Musse men tror jag var otydlig i hjälperna och höll för mycket. Men när jag släppte efter så galopperade hon!

Blev två galopper och relativt mycket trav. Hon är fortfarande trippig på kimblewicket så vet inte riktigt vad jag ska göra, iaf massa galoppfattningar!


Uteritt

Nu ska jag ut på en lite längre ritt med Sofie och Maja!


Tränat..

Tränade för Vivi idag och jag är jättenöjd verkligen! Hon vart fin i traven och jag fick jobba hårt.. Mina händer var mycket bättre idag men axlarna måste jag vara mer avslappnad i!

Sen efter ett tags travande så blev det galoppfattningar. Dem gick bra dem med. I höger varv måste jag sitta mycket mer på yttersidan så hon kan bära sig lite lättare och i vänster varv ska jag sitta rakt för då är ju hennes starka sida ytter. Hon bar upp sig bättre idag och kunde även gasa lite utan att tappa henne!

Tränade nersittning också korta sträckt vilket gick helt ok de med!


Follow my best friend..

Följ min bästa vän Emmas blogg som är nystartad! En glad och sprallig tjej!

www.svenssonsplace.blogg.se


Let's Dance 2012- nu ska de avgöras!

Godkväll på er! Ska snart krypa upp i soffan och kolla let's Dance finalen, jag hejar såklart på ubersöta Molly Nutley och hennes Calle Sterner..

Men Anton och Sigrid är också otroliga, men Molly har helt klart gjort en enorm utveckling emot Anton!

Vem vinner? Anton Hysén eller Molly Nutley?


Fredah

Idag har Vivi hand om Musse, för jag är ju på mammas examen i kalmar. Men Musse har sin vilodag idag så blir nog massa gos & mys!


RSS 2.0