Equiline

Grisha kort bomberjacka från Equiline

Älskar denna jacka som är på rean på Cheval Ridsport, men har tyvärr inte såna pengar att lägga på dyra ridkläder.. Tyvärr! Men om jag vann lite pengar skulle jag lugnt köpa massa niceigt! :D

Vad tycker ni om denna jacka? :D


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Tyckte jackan var stilren och fin! Passar nog till "det mesta", skulle själv kunna tänka mig en (om jag hade haft råd haha)! Hittade just din blogg, härligt med ännu en ridtravar blogg! :))

2012-02-17 @ 22:41:25
URL: http://kajsaochcharlotte.blogg.se/
Postat av: jossan

sv: Mitt bästa tips till dig är att rida för en tränare som kan hjälpa dig. Han/hon ser dig och hästen live och ser därmed direkt vad som behöver göras, sedan är det bara att träna vidare på detta. :-) Utan tränare hade jag inte kommit nånstans över huvudtaget med Bellie, garanterat inte.



Rid mycket stärkande övningar om det handlar om att hon inte orkar bära sig. För Bellie har det tagit otroligt lång tid innan hon orkat bära sig. Så som hon bär sig nu och rör sig genom kroppen har hon aldrig gjort förut, och det har tagit mig 3 år att fixa det och lära mig hur jag ska rida henne.



Galoppfattningar, klättring, övergångar. Grundridning grundridning grundridning. :-) Det är den som är viktig.



Lycka till!

2012-02-17 @ 22:54:46
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: karolina ståhlberg - hästblogg & designare

hej jätte fin blogg! följ varann via bloglovin?

kram! =D

2012-02-18 @ 17:43:27
URL: http://karolinastahlbergs.blogg.se/
Postat av: jossan

sv: Som sagt, mycket övergångar osv, grundridning. :-) Och rid aldrig i en gångart du inte behärskar. Jag rider oftast bara skritt och trav i skogen för att det är det som funkar just nu, nu har dock galoppen börjat funka igen sen efter vilan. Men jag håller mig alltid till de gångarter jag behärskar. Dvs skulle hon inte funka i traven så rider jag i skritt tills hon är mellan mina hjälper och lyhörd där.

2012-02-18 @ 17:47:01
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0